مسئولانی از انیستیتو پاستور با حضور در میان نمایندگان کمیسیون بهداشت به ارائه گزارش‌های علمی و تحقیقاتی پرداختند و درباره آن بحث و تبادل نظر شد.

او ادامه داد: میهمانان حاضر در نشست بیان کردند تجربه‌های علمی نشان می‌دهد که تولید واکسن کرونا به سرعت اتفاق نمی‌افتد و برای تحقق اهداف و برنامه‌های مرکز تحقیقاتی تلاش می‌کنیم. به علاوه در مورد تولید کیت‌های آزمایشگاهی و تشخیص بیماری گفت‌و‌گو‌هایی انجام شد.

شیخی مبارکه اظهار کرد: نمایندگان و دانشمندان در این جلسه راهکارهای اصلی برای برون رفت از شرایط فعلی را بررسی کردند و  به نظر می‌رسد در حوزه مقابله با بیماری نباید رویکرد تک محور تک محور وجود داشته باشد و لازم است تشکیلات تمام عیار و همه جانبه برقرار کنیم تا به لحاظ پیشگیری، خود مراقبتی، توصیه‌های آگاهی بخش به مردم، هم شناخت دقیق‌تر بیماری، تولید واکسن کرونا، برنامه ریزی‌های دقیق و طرح‌های عملیاتی، سرعت بخشیدن و کارهای پژوهشی در خصوص تولید دارو با هم پیش برود که در نتیجه‌اش، برون‌رفت از شرایط فعلی زودتر رخ دهد.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به اعمال محدودیت‌های کرونایی از سوی ستاد مبارزه با کرونا تصریح کرد: برای نتیجه‌گیری از محدودیت‌های فعلی، حدود ۱۰ روز تا ۲ هفته زمان می‌برد تا شاهد اثرگذاری آن باشیم. پس به فوریت نمی‌توان اثرگذاری مناسب این اقدام را تشخیص داد.