برای تهیه بریسکت پلو با مرغ، مرغ را با ادویه مزه دار کرده و در یخچال استراحت دهید. سپس سیر و پیاز را سرخ کرده و مرغ را سرخ کرده و با رب گوجه فرنگی تفت دهید. برنج را آبکش کرده و بجوشانید. باربی را تفت دهید و برنج را با زعفران و باربی تزیین کنید و در کنار آن خورش مرغ را سرو کنید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

مرحله 1: مرغ را آماده کنید

برای تهیه برشک پیلو با مرغ رستورانی لذیذ توصیه می کنیم اگر مرغ خوش طعم تری می خواهید حدود دو ساعت قبل از پخت روی تکه های مرغ نمک، زردچوبه و فلفل سیاه بپاشید.

مرحله 2: مرغ را در یخچال قرار دهید

سپس آن ها را در ظرف دربسته ای در یخچال قرار دهید تا علاوه بر بوی نامطبوع، خوشمزه تر شوند. ابتدا سیر و پیاز را نگینی خرد کرده و داخل تابه مناسبی با کمی روغن بریزید.

مرحله 3: سیر و پیاز را سرخ کنید

در این مرحله سیر و پیاز را خوب تفت دهید تا روشن و شفاف شوند. سپس کمی زردچوبه اضافه می کنیم و پس از مخلوط شدن یکنواخت زردچوبه و سیر و پیاز تکه های مرغ را در تابه می گذاریم تا سرخ شوند.

مرحله 4: مرغ سرخ شده

پس از سرخ شدن یک طرف مرغ، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. پس از سرخ شدن مرغ، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا رب گوجه فرنگی نیز خوب سرخ شود.

مرحله 5: رب گوجه فرنگی را اضافه کنید

توجه داشته باشید که سرخ کردن رب گوجه فرنگی نه تنها طعم و بوی خامی رب را از بین می برد بلکه در نهایت مرغ را خوش رنگ تر می کند، پس رب گوجه فرنگی را کاملا سرخ کنید.
طرز تهیه  چلو مرغ زعفرانی  را در سایت پارسیدی دنبال کنید.

مرحله 6 آب و ادویه ها را اضافه کنید

بعد از پختن سس گوجه فرنگی، کمی نمک و فلفل سیاه به همراه 3 پیمانه آب به قابلمه مرغ اضافه کنید. سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم مرغ با حرارت ملایم بپزد.

مرحله 7: میوه را بریزید

حدود یک تا نیم ساعت طول می کشد تا مرغ کاملا بپزد. در حین پختن مرغ برای اینکه معطل نشه سریع کباب پلو درست می کنیم. ابتدا زرشک را به مدت 20 تا 30 دقیقه در ظرف آب خیس کنید تا نرم شود.

مرحله هشتم: برنج را خیس کنید

سپس بسته به نوع برنج آن را به مدت 30 دقیقه تا 3 ساعت در آب تازه جوشیده و کمی نمک خیس می کنیم (برنج هندی معمولاً نیازی به خیساندن این مدت ندارد). یک قابلمه پر از آب را روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب بجوشد.

مرحله 9: برنج را بجوشانید

وقتی آب قابلمه به جوش آمد یک قاشق روغن آب و یک قاشق نمک داخل قابلمه می ریزیم. بعد از آن برنج را در قابلمه ای با آب جوش می ریزیم و برنج را کمی هم می زنیم تا دانه های برنج نچسبد.

مرحله 10: برنج را تمیز کنید

حدود 5-10 دقیقه برای نرم شدن برنج ایرانی کافی است (برای اطمینان از آماده بودن برنج، چند دانه برنج را زیر دندان چک کنید، اگر اطراف برنج نرم و وسط آن سفت بود، برنج آماده است. آبکشی کنید. .

مرحله 11: بسته را آماده کنید

در این مرحله بعد از اینکه قابلمه ای را که قصد پخت برنج را داریم روی آتش گذاشتیم، مقداری روغن اضافه می کنیم و در صورت تمایل نان لواش یا سیب زمینی خلال شده را کف قابلمه می چینیم.

مرحله 12: برنج را بجوشانید

البته نان لواش ته دیگ شاه توت پلو بهتر است. در این زمان تمام برنج را با کفگیر ته قابلمه می ریزیم. بعد از گذاشتن درب قابلمه حرارت داخل قابلمه را زیاد می کنیم تا بخار دور قابلمه بپیچد.

مرحله 13: زرشک را تفت دهید

سپس حرارت را کم می کنیم تا برنج آرام آرام دم بکشد

مرحله چهاردهم: آماده سازی نهایی توت ترش

چیزی که در مورد زرشک مهم است این است که خیلی سریع می سوزد و باید خیلی مختصر با حرارت کم تفت داده شود. وقتی زرشک آماده شد آن را کنار بگذارید. خورش مرغ خورشی است که باید بدون آب سرو شود.

مرحله 15: زعفران و گلاب را به آبگوشت اضافه کنید

(فقط کمی آب از مرغ برای گذاشتن روی میز نگه دارید) اجازه دهید خورش در روغن بیفتد. سپس زعفران دم کرده را به همراه آبلیمو و گلاب به خورش اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه دیگر خورش روی حرارت بماند.

مرحله 16: خورش را بگذارید

مهم ترین نکته در مورد گلاب استفاده کم آن است زیرا گلاب زیاد طعم و بوی گل رز را خراب می کند. بعد از جا افتادن غذا و پختن برنج، کمی برنج را با بربری و 1 قاشق غذاخوری زعفران مخلوط کنید.

مرحله هفدهم: زرشک پلو را تزیین کرده و سرو کنید

حالا مخلوط برنج زعفرانی را کنار می گذاریم تا روی برنج تزیین شود. بعد از برش برنج روی آن را با برنج زعفرانی و زرشک تزیین می کنیم سپس خورش مرغ را داخل خورش می ریزیم و با زرشک سرو می کنیم.