در وردپرس، ویجت‌ها بلوک‌هایی از محتوا هستند که می‌توانید به داشبورد، پاورقی و سایر قسمت‌های سایت خود اضافه کنید.

آیا تا به حال از یک وبلاگ زیبایی بازدید کرده اید و عکس، سبک مناظره یا منویی را در نوار کناری دیده اید؟ اینها همه ویجت هستند.

هر افزونه ای می تواند بدون نیاز به نوشتن کد یک ویژگی یا عملکرد را به وب سایت شما اضافه کند. ویجت های متداول برای افزودن به سایت خود شامل منوها، لیست پست های محبوب، تقویم ها، تبلیغات بنر، آیکون های رسانه های اجتماعی و موارد دیگر است.

کجا می توانم این ویجت را به سایت خود اضافه کنم؟ همه چیز به قالب وردپرس شما بستگی دارد. بسیاری از تم ها دارای قسمت های ویجت نوار کناری و پاورقی هستند. برخی به شما اجازه می دهند ویجت ها را در هدر، صفحه اصلی یا سایر قسمت های سایت خود قرار دهید.

ویجت ها چیست؟

ابزارک های وردپرس به منظور ارائه روشی ساده و آسان برای کاربران وردپرسی ایجاد شده اند تا بتوانند طراحی و محتوای سایت خود را بدون نیاز به کدنویسی مدیریت کنند.

اکثر قالب های وردپرس از ویجت ها پشتیبانی می کنند. بسته به موضوع وردپرس شما، قسمت های ویجت می تواند در هدر، پاورقی، نوار کناری، درست زیر محتوای پست وبلاگ شما و تقریباً در هر جای دیگری باشد.

وردپرس به طور پیش فرض دارای چندین ویجت است، از جمله دسته ها، برچسب های فوق العاده، منوی ناوبری، تقویم، نوار جستجو، پست های اخیر و موارد دیگر.

بسیاری از افزونه های وردپرس شامل ویجت های مخصوص به خود هستند که می توانید از آنها برای افزودن ویژگی های الکترونیکی به بخش های مختلف استفاده کنید. به عنوان مثال، می توانید یک فرم خبرنامه ایمیل را به نوار کناری اضافه کنید یا با استفاده از افزونه ای مانند WPForms، یک فرم تماس را به پاورقی اضافه کنید.

ویجت ها می توانند برای کمک به بازدیدکنندگان در جهت یابی سایت شما و تشویق آنها به انجام اقداماتی مانند ثبت نام در خبرنامه یا دنبال کردن شما در رسانه های اجتماعی بسیار مفید باشند.

نحوه اضافه کردن ابزارک در وردپرس

هنگامی که برای اولین بار یک وبلاگ را راه اندازی می کنید، یک قدم مهم تنظیم ابزارک های خود است.

استفاده از ویجت ها آسان است و می توان آنها را با کشیدن و رها کردن آنها در یکی از قسمت های ویجت موضوع اضافه کرد.

با رفتن به داشبورد وردپرس خود و انتخاب گزینه View Widgets می توانید لیستی از ابزارک های موجود در سایت خود را پیدا کنید.

پس از آن، تمام ویجت های موجود را در سمت راست خواهید دید. مناطق ویجت طرح زمینه شما در سمت چپ فهرست می شود.

تنظیمات ویجت در فرم جادوگر

در زیر هر ویجتی که نصب کرده اید، توضیح کوتاهی خواهید دید که به توضیح هدف و کاربرد آن کمک می کند.

برای افزودن ویجت به صفحه خود، کافی است آن را از لیست سمت چپ به راست بکشید و رها کنید.

ویجت را به نوار کناری خود اضافه کنید.

همچنین می توانید برای مرتب کردن ویجت ها را به بالا و پایین بکشید.

هر ویجت تنظیمات خاص خود را دارد که پس از افزودن ویجت می توانید آن ها را مشاهده کنید. فراموش نکنید که برای ذخیره تنظیمات ویجت روی دکمه ذخیره کلیک کنید.

در قالب دستیار، برای قسمت وبلاگ، ویجت های مختلفی در نوار کناری وجود دارد، مانند جستجو، دسته بندی وبلاگ، دسته بندی محصولات و یک تصویر که می توانید از آنها برای تبلیغات استفاده کنید.
 

برای حذف سبد خرید روی گزینه "حذف" که در تصویر بالا نشان داده شده است کلیک کنید.

همچنین یک نوار جداگانه برای بخش محصول وجود دارد که می توانید آن را به دلخواه تغییر دهید.

برای افزودن بنر به تصویر وبلاگ، کافی است روی ویرایش تصویر کلیک کنید، آدرس سایت یا صفحه را در قسمت URL وارد کنید و روی Update کلیک کنید.

تفاوت بین ویجت و افزونه چیست؟

بسیاری از افراد می خواهند تفاوت بین ویجت و افزونه وردپرس را بدانند

به تفاوت بین برنامه ها و ویجت ها در تلفن همراه خود فکر کنید.

پلاگین ها مانند برنامه های گوشی های هوشمند هستند. اینها افزونه هایی هستند که برای استفاده باید از صفحه افزونه مدیریت نصب و فعال شوند.

افزونه ها می توانند انواع عملکردها و ویژگی ها را به وب سایت وردپرس شما اضافه کنند، از جمله افزودن ابزارک های مفید دیگر. اما همه پلاگین ها ویجت اضافه نمی کنند. کاملاً به هدف افزونه بستگی دارد.

از سوی دیگر، ویجت‌ها بلوک‌های کشیدن و رها کردن هستند که می‌توانید از آنها برای اضافه کردن محتوا به نوار کناری وب‌سایت خود و سایر قسمت‌ها استفاده کنید. برخی از ویجت ها با نصب پیش فرض وردپرس ارائه می شوند و همچنین می توانید با استفاده از افزونه های خاص ویجت های بیشتری اضافه کنید.

کسانی که مایل به عضویت در گروه نگارش سایت تاپ 98 هستند می توانند از طریق واتس اپ با ما در ارتباط باشند. ما بهترین افراد را به تیم خود اضافه خواهیم کرد.
 

بیشتر بخوانید:  https://www.zhaket.com/web/studiare-education-wordpress-theme